Vacatures
Nieuws

Esmée Nijhof en Dave Matser

  • Publicatiedatum 20 september 2024

Esmée Nijhof en Dave Matser werken bij gemeente Rijswijk aan maatschappelijke opgaven binnen het fysieke domein en volgen gelijktijdig het opleidingsprogramma tot strategisch procesambtenaar van Certus Groep en De Lerende Ambtenaar. 

Met haar studieachtergrond in Urban & Economic Geography draagt Esmee in haar rol als Junior Beleidsmedewerker Milieu bij aan een gezonde en veilige leefomgeving. Ze beschouwt kennis- en ervaringsuitwisseling tussen inwoners en professionals als cruciaal voor een duurzame verbinding tussen theorie en praktijk. Esmee kiest voor ons opleidingsprogramma tot strategisch procesambtenaar vanwege de kans om praktijkgerichte kennis op te doen en deze direct toe te passen in haar werk, en door de kennisuitwisseling met andere deelnemers van het programma.

Als Junior Beleidsmedewerker Groen draagt Dave bij aan de natuur-inclusiviteit van Rijswijk, om een hogere biodiversiteit en betere klimaatadaptatie te realiseren. De affiniteit hiermee komt voort uit zijn master Bio Inspired Innovation, waarin hij zich richtte op stedelijke ecologie en het toepassen van ecosysteemdiensten en natuur-inclusieve maatregelen in de openbare ruimte. Voor Dave is het belangrijk om tijdens onze opleiding te werken aan ambtenaar-specifieke competenties, terwijl hij tegelijkertijd kan doorleren in samenhang met het opdoen van relevante werkervaring.

Esmée Nijhof en Dave Matser

Heeft u vragen?

Onze adviseurs helpen u graag met het beantwoorden van vragen en persoonlijk advies.

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

Certificering

Kwaliteit staat bij Certus Groep centraal en is verweven in elk element van onze dienstverlening.

Meer weten

SNA
ISO
NEN
CRKBO

Vestiging Rotterdam

Wijnhaven 3 U
3011 WG Rotterdam

Vestiging Utrecht

Nieuwegracht 6
3512 LP Utrecht

Vestiging Tilburg

Spoorlaan (Binnenkort) 
5038 CH Tilburg